Ürünlerin Üretim Aşaması ve Özellikleri

Günümüz dünyasında asker kıyafetleri ve asker aksesuarları çok fazla talep edilen ürünler arasında yer almaktadır. Asker kıyafetleri ve asker aksesuarlarına sahip olmak isteyen insanlar birden çok farklı firma ile görüşerek araştırma yapmaktadır. Bu durumun en temel sebebi ise piyasada asker kıyafetleri ve asker aksesuarları üretimi yapan çok fazla firma olmasıdır. Hem Türkiye genelinde hem de Dünya genelinde çok fazla ihtiyaç duyulan asker aksesuarları ve asker kıyafetleri Raff Military Textile firması tarafından en kaliteli ve en dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmektedir.

Raff Military Textile firması asker kıyafetleri ve asker aksesuarları üretimi alanında yaklaşık olarak 50 yılı aşan bir iş tecrübesine sahiptir. Bu alanda ciddi bir tecrübeye sahip olması sebebi ile Raff Military Textile firması neredeyse herkes tarafından ilk tercih edilen üretim firması konumundadır. Asker ürünlerinin üretimi konusunda büyük bir tecrübeye sahip olan Raff Military Textile firması sadece Türkiye sınırları içerisinde değil; başta birçok Türki cumhuriyet olmak üzere, Balkan ülkelerine, Orta Doğu ülkelerine ve hatta bazı Afrika ülkelerine bile ürün ihracatı yapmaktadır.

Kıyafetler, Tekstil Ürünleri ve Özellikleri

Askerlerin kullandığı ürünler arasında en fazla kullanılan ve en çok rağbet gören ürünler hiç şüphe duymaksızın asker üniformaları, asker yelekleri, asker kazakları, asker gömlekleri, asker pantolonları, asker tişörtleri, asker kamuflaj kıyafetleri ve asker takım elbiseleri yer almaktadır. Bu asker ürünlerinin birbirinden farklı kullanım alanları olması; asker kıyafetlerinin amaçlara yönelik üretim şekli izlenmesine neden olmaktadır.

Örnek olarak asker tişörtlerinde kullanılan kumaşlarda renk hassaslığı, boncuklama özelliği ve kumaşın ağırlığı en önemli özellikleri olarak bilinmektedir. Asker tişörtleri üretiminde en fazla bu noktalara önem verilmektedir. Ayrıca asker tişörtleri üretilirken kullanılan malzemelerin kalitesi, dayanıklılığı ve kalınlığı da son derece önem taşımaktadır. Asker tişörtlerinde kullanılan malzemelerin sıcak tutması da önemlidir. Bir diğer önemli nokta da renk hassasiyetidir. Asker kıyafetleri üretiminde askerlerin gün ışığında fazla çalıştığı göz önüne alınarak üretim yapılmalıdır. Kıyafetlerde kullanılan malzemelerin ışık hassasiyeti olabildiğince yüksek olmalıdır ve solma yapmamalıdır. Genellikle asker kıyafetleri üretilirken ürünler test edilmektedir.

Botlar

Asker botları polis kıyafetleri ve aksesuarları arasında en önemli yere sahip olan ürünlerden bir tanesidir. Asker botları üretilirken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Asker botlarının içerisinde plastik orta taban bulunması ve ortopedik olması ve tabanın kayma yapmaması son derece önemlidir. Ayrıca tüm bunlara ek olarak asker botları kesinlikle su geçirmez bir özelliğe sahip olmalıdır. Asker botları ve polis aksesuarları dışında kalan diğer ürünler ise genel olarak kelepçeler, tabanca kılıfları, kemerler, asker çantaları ve asker şapkaları olarak sayılabilmektedir. Bu ürünlerin üretiminde de en kaliteli ve en dayanıklı malzemeler kullanılmaktadır.