Üniforma ve Botlar İçin Üretim Koşulları

İnsanların günümüzde askeri kıyafetleri ve diğer askeri ürünleri temin edebilecekleri birçok farklı yer mevcuttur. Fakat önemli olan, hem üst kalite malzeme kullanılarak üretilmiş hem dayanıklı hem de sağlık için sorun oluşturmayan ürünler imal eden bir firma ile iletişime geçip ürünleri temin etmektir. Raff Military Textile, bu alanda en çok öne çıkan firmadır. Firma, 50 yıllık bir tecrübeye sahiptir ve hem kaliteli hem de insan sağlığına zarar vermeyen ürünler üretmektedir. Raff Military Textile bu ürünleri sadece ülkemiz için temin etmemektedir. Firma tarafından üretilen çeşitli askeri üniformalar ve ürünler, başta Türki cumhuriyetler olmak üzere, Balkan ülkelerinde, Orta Doğu’da ve çok sayıda Afrika ülkesinde ilgi görmektedir.

Kıyafetler ve Aksesuarlar, Üretim Özellikleri

Firma tarafından üretimi yapılan ürünler arasında, çeşitli askeri kıyafetler, kamuflajlar, askeri takım elbiseler, hücum yelekleri, askeri ceketler, askeri botlar gibi farklı parçalar bulunmaktadır. Firma tarafından üretim yapılırken en çok dikkat edilen nokta, kullanılan malzemenin sağlamlığı ve insan sağlığı açısından sorun oluşturmamasıdır. Firma tarafından üretilen botlar hiçbir şekilde su geçirmez, ortopedik tabana sahiptir ve kayma yapmaz. Böylece, kışın bu botlar ile görev yapan askerlerin düşme riski ortadan kalktığı gibi, botların içinde ayaklar su da almaz. Ortopedik taban sayesinde de ayaklar rahat eder. Yazın giyilen ayakkabılarda da aynı şekilde terleme özelliği olmayan malzemelerin kullanımına dikkat edilir.

Bot Üretim Özellikleri Nelerdir?

Askeri botların üretimi sırasında en çok dikkat edilen nokta hava şartları olmalıdır. Kışın giyilecek botlar ayağı mutlaka sıcak tutmalıdır. Karlı veya yağmurlu havalarda botlar su almamalıdır. Aynı şekilde kayma da kesinlikle görülmemelidir. Askerlerin ayaklarının bot içindeyken rahat etmesi için de kesinlikle ortopedik taban kullanılmalıdır. Raff Military Textile tarafından yapılan üretimlerde bu noktaların hepsine dikkat edilir ve böylece sağlam ve sağlıklı botlar ve ayakkabılar ortaya çıkarılır. Botlar ve ayakkabılar hem erkeğe hem kadına yönelik üretilir. Numaralar 37-47 arasında değişmektedir. Askeri botların üretiminde genelde üst katmanlar için inek derisi kullanılmakla birlikte, termo taban ve plastik orta taban olması da önemlidir. Bunlar yerine getirildiğinde ortaya hem dayanıklı hem de sağlığa zarar vermeyen ayakkabılar ve botlar çıkar. Botlar ve ayakkabılar için birçok renk seçeneği mevcuttur.

Diğer Malzemeler ve Aksesuarlar

Askeri kıyafetler için büyük öneme sahip olan başka parçalar da mevcuttur. Askerlerin görev esnasında giyebileceği askeri miğferler, hücum yelekleri, palaskalar, kasklar, kelepçeler, askeri sırt çantaları bu önemli malzemelerden bazılarıdır. Raff Military Textile tarafından üretilen aksesuarlar da aynı askeri üniformalar veya kıyafetler gibi, en iyi şekilde üretilir. Kullanılan malzemeler sağlığa herhangi bir şekilde zarar vermez ve çok dayanıklıdır. Bu yüzden, askeri üniformaların, botların veya aksesuarların temini için ilk iletişime geçmeniz gereken firma Raff Military Textile’dır