Üniforma & Kıyafetler & Başlıklar

Tekstil ürünleri üreten neredeyse tüm firmalar askeri tekstil ürünlerinin de üretimini yapmaya başlamıştır. Askeri ürünler arasında sayabileceğimiz parçalar arasında, askeri montlar, askeri t-shirtler ve pantolonlar, askeri takım elbiseler, kamuflajlar, askeri bereler ve miğferler yer alır. Raff Military Textile, tüm askeri ürünlerin üretimini en iyi şekilde yapar ve ürettiği ürünler üç kıtaya gönderilmektedir. Raff Military Textile, dünyanın farklı bölgelerinden birçok ülkenin askeri kıyafet ihtiyacını karşılar. Firma içinm, müşteri memnuniyeti son derece önemlidir. Kalite garantisi veren firma, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Sertifikası’nı elinde bulundurur.

Askeri Üniformalar

Askeri üniformalar iki başlık altında incelenebilir. Raff Military Textile, hem görev anında giymeye yönelik hem de törenlerde giymeye yönelik ürünlerin üretimini yapmaktadır. Ayrıca, aksesuar üretimi de yapılmaktadır. Raff Military Textile, ürettiği askeri üniformalarda insan sağlığına büyük önem verir. Bu sebeple de en kaliteli malzemeleri kullanarak üretim yapmaya dikkat eder.

Tören Kıyafetleri ve Diğer Resmi Kıyafetler

Askeri kıyafetler deyince akla sadece görev anında giyilen kıyafetler veya aksesuarlar gelmemelidir. Askeri kıyafetlere, törenlerde ve seremonilerde giyilen kıyafetler de dahildir. Askeri tören kıyafetlerinde istenen şıklığın yakalanması için kullanılması gereken bazı detaylar bulunmaktadır. Bu detaylar arasında, metal düğmeler ve şık kemerler öne çıkmaktadır. Raff Military Textile, seremoni kıyafetleri üretimi de yapmaktadır. Üretilen seremoni kıyafetlerinde en çok kullanılan malzemeler arasında, poliviskon veya polikoton gibi kaliteli kumaşlar kullanılmaktadır. %100 pamuklu olarak üretilen çeşitli tören kıyafetleri de mevcuttur. Bu kaliteli malzemeler sayesinde, kıyafetlerde çekme veya solma gibi herhangi bir sorun meydana gelmez ve böylece kıyafetler giydikçe ya da yıkadıkça yıpranmaz. Sağlam görüntü korunur. Raff Military Textile, çeşitli ülkelerin askeri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretimler de yapmaktadır. Raff Military Textile, üretim yaparken, kıyafetin temin edileceği ülkenin ordu kıyafetlerinde kullandığı renklere veya detaylara da dikkat etmektedir. Bütün ülkelerin kıyafetlerine göre pantolon-ceket takımlar imal edilir ve hepsine yine üst kalite materyaller kullanılmaktadır.